Købsvilkår

1. KØB HOS TEENSWEAR.DK

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Teenswear.dk, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Teenswear.dk.

Teenswear.dk opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden.

2. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvis intet andet nævnes.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
•  valutaændringer
•  force majeure
•  leveringssvigt
•  afgiftsændringer
•  udsolgte varer og trykfejl

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

4. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Kom ned i butikken og få ombyttet dine varer eller få pengene refunderet til det kort du har brugt til at betale ordren med på vores hjemmeside, pengene vil være på din konto mellem 4-8 arbejdsdage efter, husk din kvittering.

5. LEVERING

Varer leveres med GLS og er bestilt inden kl. 13.00 på hverdage, afsendes dagen efter eller hurtigst muligt.

Varer købt lørdag og søndag afsendes mandag eller tirsdag.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Teenswear Aps’ grossister.

6. Fragt

Ønsker du at få din pakke leveret til en GLS pakkeshop er der fri fragt hvis du handler for mere end 500 kr. Handler du for mindre end 500 kr. koster det 49 kr.

7. AFBESTILLINGER

Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med mærket ” Afbestilling “. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten ” Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 13 samme dag, som bestillingen er foretaget.

8. BETALING

De mulige betalingsmåder er:

•  Dankort
•  Master
•  Maestro
•  Mastercard secure code
•  JCB
•  American express
•  Visa
•  Diners Club
•  Kontant (kun butikssalg)

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

9. REKLAMATIONSRET

På alle varer købt hos Teenswear.dk, yder vi den efter Købeloven gældende 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter varens modtagelse. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden.Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af  fejlagtig brug af produktet eller slidtage. Reklamationsretten betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og vare. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.  

Ønsker du at reklamere over et produkt kan du personligt indlevere det i vores butik eller sende produktet til:

Teenswear Aps
Rådhusstræde 4-6
4800 Nykøbing F

Sammen med produktet skal du vedlægge kopi af faktura eller bon, samt brev som tydeligt angiver fejlen/manglen, dit navn, adresse, telefon nr. og mailadresse.

Reklamationsbehandlingen tager ca. 1 uge fra vi har modtaget varen.

10. TILBAGESENDTE VARER SOM IKKE INDEHOLDER FEJL

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Teenswear.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.

Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte RMA skema (reklamationsskema), kan Teenswear.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

 

KØBEREGLER

1. Garanti
2. Ombytningsret
3. Rimelig tid
4. Formodningsreglen.

1. GARANTI

Garanti er en særlig aftale, der indgås mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren enes om, at der skal være en garanti på to år for en vare, så kan kunden i denne periode klage over alle typer af fejl og mangler. Det er i dette tilfælde sælgers ansvar at bevise, at fejlen skyldes mislighold fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovfæstede ret.

2. OMBYTNINGSRET

Forbrugeren kan som udgangspunkt kræve, at få ombyttet en vare i stedet for at acceptere sælgers tilbud om, at få varen repareret. Det var omvendt indtil 1 januar 2002. Der er dog et meget vigtigt forbehold: Forbrugeren kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet påfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reperation.

3. RIMELIG TID

I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.

4. FORMODNINGSREGLEN

Den sidste væsentlige ændring af købeloven, er den såkaldte formodningsregel, der betyder, at inden for de første seks måneder efter et køb formodes det, at fejlen var til stede ved købet. Rent praktisk betyder reglen, at forbrugerne sikres en lempeligere bevisbyrde inden for de første seks måneder og medfører, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet.

 

Fortrydelsesret

DEN LOVPLIGTIGE 14 DAGES FORTRYDELSESRET
1. Den 14 dages fortrydelsesret
2. Sådan returnerer du varen
3. Forsvarlig returnering
4. Er du i tvivl

1. DEN 14 DAGES FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postdanmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Teenswear.dk ud fra en mulig salgsværd

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af Teenswear.dk, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Teenswear.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

2. SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på:

1.Pak produktet du ønsker at returnere forsvarlig sammen igen. Udfyld informationerne på denne returseddel, og læg returseddelen med i din returpakke.

2.Skriv vores adresse på pakken (Teenswear Aps, Rådhusstræde 4-6, 4800 Nykøbing F). 

3.Vi refunderer beløbet inden for 10 dage efter vi har modtaget returpakken til det kort, som er anvendt ved køb.

4. Returnering foregår på egen regning. Send pakken til følgende adresse:

Teenswear Aps
Rådhusstræde 4-6
4800 Nykøbing F

Har du afhentet din pakke hos Teenswear.dk?

Kom ned i butikken og få ombyttet din varer eller returneret pengene til det kort, som du har brugt til at betale ordren med på vores hjemmeside, pengene vil være på din konto mellem 5-10 arbejdsdage efter, husk faktura.

Vil du ombytte til den anden størrelse?

Vi tilbyder ikke at bytte din vare til en anden størrelse, når vi modtager din vare retur. Men du kan allerede nu lægge en ny ordre på den ønskede størrelse/vare. Så modtager du produktet langt hurtigere og før det er solgt til en anden.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Teenswear.dk.

3. FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Teenswear.dk skal være forsvarligt indpakket.

Teenswear.dk anbefaler, at varen returneres via GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS’ system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Teenswear.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

4. ER DE I TVIVL

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Teenswear.dk, at De retter henvendelse til info@teenswear.dk eller på telefon 53321300